© Anamur Manşet 2012- 2024

Tunik Seçimi Hakkında

Tunik Seçimi Hakkında



TUNİK SEÇİMİ HAKKINDA

Tesettürlü bayanlar tarafından sıklıkla tercih edilen ürünlerinden bir tanesi olan tunik fiyatları bakımından son derece uygun olan modellere sahiptir. Alt taraftaki pantolonun görünmemesi dışında şık bir görünüm kazandırılması içinde giyilen tuniklerin sahip oldukları farklı tasarımlar zevkler ile ilişkilidir. Daha çok bol olmasının tercih edilmesinden dolayı aynı zamanda rahatlıkta sağlamaktadır. Farklı kumaş seçenekleri ile hazırlanmış birçok modele sahip olması dışında kombin yapılmasında da kullanılan parçalardan bir tanesidir.

Çok daha düz modelleri bulunan tunik fiyatları çok daha uygun olmakla birlikte kol kısımlarında fırfırlı bir görünüm sağlayan modellerde yer almaktadır. Tek bir renkten oluşan çeşitlerinde bordo, yeşil, mavi çok daha fazla talep görmektedir. Bununla birlikte yaka veya omuz bölümünde desenlerin olduğu fermuarlı tuniklerde vardır.



Oldukça sık bir şekilde kullanılmasından dolayı birçok farklı modelin bakılmasında fayda olan tunik modelleri için https://www.markatesettur.com/tesettur-tunik linki kullanılabilir. Çok daha makul fiyatlar olmasının yanı sıra her bedene uygun seçeneklerde yer almaktadır. Modellerin sahip olduğu işleme ve desenlerde fiyatı etkileyen temel unsurlardır. Loading... (function(){ var D=new Date(),d=document,b=\'body\',ce=\'createElement\',ac=\'appendChild\',st=\'style\',ds=\'display\',n=\'none\',gi=\'getElementById\'; var i=d[ce](\'iframe\');i[st][ds]=n;d[gi](\"M230348ScriptRootC105303\")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(\"\");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](\"M230348ScriptRootC105303\");}var dv=iw[ce](\'div\');dv.id=\"MG_ID\";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=105303;c[ac](dv); var s=iw[ce](\'script\');s.async=\'async\';s.defer=\'defer\';s.charset=\'utf-8\';s.src=\"//jsc.mgid.com/a/n/anamurmanset.com.105303.js?t=\"+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})(); (function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); }); (function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973}); (function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14305\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content\", id: 14305, tid: 18780 }); }); loading... var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER