© Anamur Manşet 2012- 2024

Toru'nun, Anamur İlçe Örgütündeki A.Adaylığı Açıklama Toplantısına İlği Yoğundu

Erkan Toru,Anamur Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında partiler ile bir araya gelerek CHP Mersin Milletvekili A.Adaylığını açıklama toplantısı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin milletvekili aday adayı Erkan Toru,Anamur Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında partiler ile bir araya gelerek CHP Mersin Milletvekili A.Adaylığını açıklama toplantısı yaptı.

Toplantıya CHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Seyfettin Ankay,CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz ve İlçe Yönetimi ,Basın Mensupları ve vatandaşlar katıldı.Vatandaşlar toplantıya yoğun bir ilği gösterdi.Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz konuşmasında şöyle dedi;

''Partimizin iktidara yürüyeceği toplantılardan birini gerçekleştiriyoruz. Bizle yola çıkan yol Erkan arkadaşım, Erdem arkadaşım milletvekili aday adaylığı için yola çıktılar bizler de hayırlı olsun diliyor , bizlerle mücadele edecekleri içinde  teşekkür ederiyoruz.''

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin milletvekili aday adayı Erkan Toru konuşmasında,Anamur doğumlu oldunu babasının Çarıklar annesinin ise Çeltikçi mahallelerinden olduğunu söyleyerek kısa bir özgeçmişine değindi.

Ayrıyeten Toru şöyle dedi;

''Akp ikdiranın ülkeye verdiği zararı en son ki depremde gördük.Şöyle gördük depremden 4 gün sonra  enkaz altına bağıra bağıra,saçlarını yola yola can verdiler.Depremde hayatlarını kaybedenlere Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı yaralılarada acil şifalar diliyoruz. Eskiden vatandaşlar hükümetleri eleştirirken, şimdi ise tam tersi oldu eleştirdiğin zaman hükümetler vatandaşlarını tehtit eder oldu.

Vatandaşların sorunlarını çok iyi biliyoruz.Akp ikdidarı yakın zamanda gidecek,bize burda düşen en önemli görev ise ikdidara geldikten sonra Akp ikdidarının devletim tüm sistemlerini alt üst etiği bu devlet yapısını tekrar sil baştan inşaa etmemiz gerekir. Hiç terettüt etmeyin çok açık bariz gözüküyor ki biz iktidara geleceğiz.

Toplantıda bulunan bir başka aday adayı Erdem Şakrucu'da kısa bir konuşma yaptı.Toplantının sonunda Cumhuriyet Halk Partisi Mersin milletvekili aday adayı Erkan Toru'ya vatandaşlar hayırlı olsun diyerek başarılar dilediler.

Toru ise toplantıya katılan partili partisiz tüm vatandaşlara teşekkür etti.


 

​​​​​​

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER