© Anamur Manşet 2012- 2024

Torbacılar Anamur\'da Yakalandı

Torbacılar Anamur\'da Yakalandı


Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Anamur’un huzuru ve güveni için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Anamur Emniyet Müdürlüğü Norkotik ekipleri, Anamur ve Bozyazı ilçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satımı yapan ve torbacı olarak adlandırılan şahısların, Mersin ve Antalya illerinden uyuşturucu madde (eroin maddesi) getirdikleri ve getirdikleri uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin, Anamur ve Bozyazı ilçelerimiz de satılacağı yönünde duyum aldı.

Narkotik Ekiplerinin bu konuda yaptığı detaylı araştırmalar neticesinde, uyuşturucu madde taşıyan şahısların, şehirlerarası otobüsler ile yolculuk yaparak Antalya istikametinden ilçemize çeşitli yollarla uyuşturucu madde getirdiklerini tespit edilmeleri üzerine, vücutlarının değişik yerlerine uyuşturucu maddeyi sararak gizleyen ve ilçemize getiren, K.Ç., S.Y. ve A.C.T. isimli şahıslar 40 gram uyuşturucu “eroin maddesi” ile Anamur Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından suçüstü olarak yakalandı.

Yapılan çalışmalar neticesinde Anamur ve Bozyazı ilçelerinde eroin maddesini satamadan yakalanan şahıslar Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER