© Anamur Manşet 2012- 2024

Tolga Çandar'dan Anamurlulara Muhteşem Türkü Şöleni

Anamur Atatürk Düşünce Derneği Ücretsiz Halk Konserleri Kapsamında, Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Tolga Çandar muhteşem bir konser verdi.

Özgün ve Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Tolga Çandar, Anamur Atatürkçü Düşünce Derneği ücretsiz halk konserleri kapsamında, Anamurlulara muhteşem bir türkü ziyafeti sundu.

Tolga Çandar sahneye çıkmadan önce Tayfun Taşkın ve Hale Hande Akay'dan müzik dinletisinin ardından Anamur'un yerel sanatçısı Ali Koyu sahne aldı.

Anamurlular, türküleri hikayelerle süsleyerek eğlenceli hale getiren Çandar'ı yoğun sevgi gösterisi ile karşıladı.Yoğun bir katılım olduğu halk konserinde Türkü severler konser boyunca Tolga Çandar'ın türkülerine eşlik ettiler. 

Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir ,Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz,Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez MYK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Özgür Çınar,Anamur Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ali Akyüz sahneye çıkarak Özgün ve Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Tolga Çandar'a konser bitiminde çiçek takdim ettiler.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ali Akyüz konuşmasında şöyle dedi; ''Değerli türkü dostları biz Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerinden Halkçılık ilkesini bu gün refarans alarak sizlerle buluşmak istedik.Bunun için bu proğramı düzenledik ve buna benzer  etkinliklerle Atatürkün fikirlerini ön plana çıkaracak ,Atatürkün felsefesini yaşatacak etkinliklerle sizlerle tekrardan buluşmak istiyoruz.Ebedi liderimiz Mustafa Kemal Atatürkün sanat güzelliğin ifadesidir.Bu anlatım sözle anlatılırsa şiir, ezgiyle anlatılırsa müzik olur esas alarak Atatürkçü Düşünce Derneği Anamur Şübesi olarak söz ve ezginin birleşimi olan bu müzik etkinliğini sizlerle buluşturmak istedik.'' Dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER