© Anamur Manşet 2012- 2024

TEKNOFEST’te ” Kablosuz Haberleşme “ Dalında 1. Bozyazı’dan

Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenen  TEKNOFEST finallerinde bu yıl ilk defa teknoloji severlerle buluşan  ” Kablosuz Haberleşme “ kategorisinde yarışmaya katılan Alperen ÖZTAŞ’ın kaptanlığını yaptığı ekip , birinci olarak 120 Bin liralık ödülün sahibi oldu.

Alperen ÖZTAŞ ve ekibi yeni haberleşme teknolojilerinde bilgi birikiminin artırılması ve yetişmiş insan gücünün desteklenmesi amaçlanan yarışmada Türkiye’nin “ilk kablosuz iletişim mühendisleri” (KİM) olarak da nitelendirilen genç mühendisi olmak için yarıştılar.

Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenen  TEKNOFEST finallerinde  birinciliği Bozyazı’lı hemşerimiz Özel ÖZTAŞ (UĞUZ) ve  Ermenek’li Öğretmen Nadir ÖZTAŞ çiftinin oğlu Alperen ÖZTAŞ ve ekibi alarak 120 Bin ₺ ‘ lik ödülün de sahibi olarak ödüllerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’dan aldılar.

Anamur Manşet Haber Sitesi olarak ,” Kablosuz Haberleşme “ kategorisinde Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenen  TEKNOFEST finallerinde 1. olan  Alperen ÖZTAŞ ve ekibini tebrik ediyor başarılarının devamını dileriz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER