© Anamur Manşet 2012- 2024

Tehlikeli Motosiklet Sürücülerine Yönelik Sıkı Denetimler Başladı

Tehlikeli Motosiklet Sürücülerine Yönelik Sıkı Denetimler Başladı




Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Bozyazı\'da tehlikeli motosiklet sürücülerine yönelik sıkı denetimler vede cezai işlemler başladı.

Bozyazı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Güngör, görevine başlar başlamaz, ayağının tozu ile ilçedeki egzoz gürültüsü ile çevreye rahatsızlık veren, kask takmayan ve kurallara uymayan, tehlikeli motosiklet kullanan sürücüler ile mücadele konusunda çalışma başlattı.

Bozyazı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Güngör, kendisinin de motosiklet sürücüsü olduğunu hatırlatarak, kurallara uyan, kaskını takan ehliyetini ve eğitimini alan sürücülerin yanında olduğunu, aksi hareket eden sürücülerle sürekli mücadele içeresinde olacaklarını dile getirdi. Çevreye rahatsızlık veren motosikletlerle ilgili çalışma başlatılması yönünde ilgili birimlere talimat verdiğini söyledi.


Ayrıyeten Güngör, amacımızın, gürültü ve tehlikeli araç kullanımını engellemek olduğunu belirtmek isterim. Çevreye rahatsızlık veren motosikletler ile mücadelemiz devam edecek. Bozyazı\'da var olan huzur ve güven ortamını artırmak için sürücülerin motosiklet eğitimini ve kursunu almadan motosikletlerini kullanmamalarını öneriyorum” diye konuştu.



(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER