© Anamur Manşet 2012- 2024

Şen ; Dokuz Günlük Tatil Turizmcileri Sevindirdi

Şen ; Dokuz Günlük Tatil Turizmcileri Sevindirdi


Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması nedeniyle vatandaşlar hem kurban kesip aile ziyaretleri hem de tatil yapma imkanı buldu.
Anamur Bozyazı Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Fatih Şen sitemize bir açıklama yaptı.Kurban Bayramı tatilinin genel anlamda olumlu geçtiğini belirten Fatih Şen; 
“Türkiye\'nin önemli turizm merkezlerinden Anamur ve Bozyazı’daki tesislerin yüzde 100 dolu olması turizmcilere \"çifte bayram\" yaşattı. Akdeniz bölgesinin 24 km’lik en uzun temiz sahili ile ünlü olan bölgemiz deniz, kum ve güneşinin yanı sıra tarihi ve doğal güzellikleri, kültürel zenginlikleriyle her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlamaya devam ediyor. Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması nedeniyle Anamur ve Bozyazı ilçelerindeki tesislerde bayram tatilinde yoğunluk yaşandı. Bayram tatili süresince tesislerde yüzde 90’ı yerli olmak üzere, verilere göre 26.500 civarında tatilciyi misafir ettik. Bölgemize gelen misafirlerimizin en iyi şekilde tatilini geçirmelerinde huzuru güveni sağlayan güvenlik kuvvetlerimize, Belediye personellerimize işletmelerimiz ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.



İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER