© Anamur Manşet 2012- 2024

Şehit Hasan Kuş İlkokulu Öğrencilerinden LÖSEV Farkındalık Etkinliği

Şehit Hasan Kuş İlkokulu Öğrencilerinden LÖSEV Farkındalık Etkinliği


Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Anamur Şehit Hasan Kuş İlkokulu Öğrencilerinden LÖSEV farkındalık etkinliği takdir topladı.


Lösev Haftası nedeni ile Anamur Şehit Hasan Kuş İlkokulu 2/A sınıf öğretmeni Ali Tuna ve öğrencileri bir farkındalık etkinliği düzenlediler.Öğrenciler ellerinde \'\' YAŞAMAK O KADAR GÜZEL Kİ , LÖSEMİ DEĞİL İYİLİK BULAŞIR , LÜTFEN BİZİ YANLIZ BIRAKMAYIN , YALNIZ DEĞİLSİNİZ, LÖSEMİ HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ \'\' yazlı pankartlar açarak lösemiye dikaç çekmek için farkındalık etkinliği yaptılar.

Lösev farkındalık etkinliğine öğrenci velileride destek verdi.Öğrenci velileri \'\'öncelikle böyle bir etkinliğe imza attığı için öğretmenimiz Ali Tuna\'ya çok teşekkür ederiz.\"Öğrencilerimizin Lösemi hakkında bilgi sahibi olmaları sağlandı.Bir nebzede olsa Lösemili hastalara destek olabildiysek ne mutlu bizlere, unutmayalım \'\' Lösemi değil İnsanlık Bulaşır\'\' dediler.

Anamur Şehit Hasan Kuş İlkokulu 2/A sınıf öğretmeni Ali Tuna, yıl içerisinde öğrencileri ile farklı etkinlikler yapacağını belirtti.








(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER