© Anamur Manşet 2012- 2024

Seçer'den, Kılınç'a ''KATI ATIK BEDELİ'' Cevabı

Seçer\'den, Kılınç\'a \'\'KATI ATIK BEDELİ \'\' Cevabı


 

Anamur Belediye Başkanlığı “KATI ATIK BEDELİ” konusuna yazılı bir açıklama yapmasının ardından, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2021 yılı Nisan ayı toplantısının birinci birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer bir açıklama yaptı.


Meclis’te katı atık bedelleriyle ilgili şikâyetler de gündeme geldi. Katı atık bedellerinin Mersin Büyükşehir Belediyesi’yle ilgisinin olmadığını vurgulayan Seçer, sözlerine şöyle devam etti:

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer\'in açıklaması şöyle;

“Anamur Belediyemiz de bir açıklama yapmış. ‘Benim haberim yok bundan’ demiş ya da ‘bunu MESKİ topluyor’. Bildiri kendisinde. Tekrar okuyabilir. Bakın inanın ben hayretle okudum. ‘Bugüne kadar bize bir para gelmedi’ demiş. Şimdi bakın bu bir başkana uygun bir davranış değil. Buradan Anamur halkı, Tarsus halkı, Mersin’in merkezdeki 4 ilçe halkı, herkes beni dinlesin. Bu alınan paraların, katı atık bedellerinin Büyükşehir’le alakası yoktur. Bir delikli kuruş bizim kesemize girmiyor. Bizim hakkımıza düşeni biz kendi tasarrufumuzla almayacağız dedik. Bazı belediyelerimiz, ilçe belediyelerimiz de almıyor. Ama sizin Anamur Belediyesi alıyor. Diğer belediyeler alıyor. Biz sizin adınıza bunu kesiyoruz. Bu aldığımız Meclis kararında var. Sizin de onayınız var. MESKİ sizlere yatıracak ama siz vatandaşı aldatıyorsunuz Sayın Başkan. Bu çok yanlıştır. Ha bunları görüşmeyelim, kenti germeyelim. Ortada göz göre göre bir yanlış yönlendirme var. Anamur’da alınan her delikli kuruş Anamur Belediyesi’nindir. Merkezde hangi belediye olursa olsun, her delikli kuruş ilçe belediyesinindir.”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER