© Anamur Manşet 2012- 2024

Şahincileroğlu\'ndan Anamur Manşet\'e İmzalı Kitap

Şahincileroğlu\'ndan Anamur Manşet\'e İmzalı Kitap


Atakan GÜNGER / Anamur Manşet ;  Mehmet Şahincileroğlu\'ndan Anamur Manşet\'e İmzalı Kitap


Meslektaşımız Mehmet Şahincileroğlu’nun Anamur Manşet Haber Sitemiz için \'‘Bâb-ı Âli’nin İzinde’\' adıyla yayınlanan imzalı kitabı için açık teşekkür.

Anamur Manşet Haber Sitesi İmtiyaz ve Yayın yönetmeni Özcan GÜNGER, meslektaşımız Mehmet Şahincileroğlu kitabını imzalayarak, kargo ile haber sitemize ulaştırdığı için açık teşekkür etti.

Şahincileroğlu,Türk Basın Tarihi ve Türk Yayıncılık Tarihi’ne dair ilklerin kaleme alındığı belgesel tadındaki kitaptabını imzalayarak Anamur Manşet Haber Sitesi İmtiyaz ve Yayın yönetmeni Özcan GÜNGER\'e göndererek şu notu düştü.

\'\'Hayatıma dahil ettiğim önemli dostlarımdan birisi olan çalışmalarını yakından takip ettiğim, mücadelesine,azmine hayran olduğum değerli meslektaşım Özcan GÜNGER\'e sevğilerimle.....\'\'

Anamur Manşet Haber Sitesi İmtiyaz ve Yayın yönetmeni Özcan GÜNGER ise Mehmet ŞAHİNCİLEROĞLU\'na başarılar dileyerek, yeni kitabının hayırlı olması dileğinde bulundu.



(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER