© Anamur Manşet 2012- 2024

Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkı Açılışı Gerçekleştirildi

Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkı Açılışı Gerçekleştirildi.

Anamur Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkı dün gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Programa Milliyetçi Hareket Partisi Türk Dünyası ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Eski Bakanı ve Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanları, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Saat 17:00'da Esentepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, ilçenin bir mesire alanına ihtiyacı olduğunu tespit ettiklerini ve bu eksiği gidermek için Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkı projesini hayata geçirdiklerini belirtti. Projenin tamamen belediye imkanları ile hayata geçirildiğini belirten Başkan Kılınç, projenin 1. etabı için yaklaşık 8 milyon TL harcadıklarını ifade etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkı'nda incelemelerde bulunan heyet Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'a ilçeye kazandırdığı eser nedeniyle teşekkür etti.

 

 


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER