© Anamur Manşet 2012- 2024

Poçulu Esnaf Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Poçulu Esnaf Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı



Anamur Esnaf Sanatkarlar Odası Yönetim kurulu üyesi ve esnaf Özkan Poçulu, Ocak ayında yapılması planlanan seçimler için başkan adaylığını açıkladı.

Mevcut yönetim kurulunun da desteğini alarak Yönetim kurulu üyesi Özkan Poçulu basın toplantısı düzenleyerek aday olduğunu açıkladı.

Özkan Poçulu basın toplantısından önce konuşan Oda Başkan Yardımcısı Erdoğan Temizkan, 12 yıllık süreçte yaptıkları hizmetleri anlattı.

Anamur Esnaf Sanatkarlar Odası Yönetim kurulu üyesi ve esnaf Özkan Poçulu'nun basın açıklaması şöyle;

Sayın basın mensupları

Çıkmış olduğum bu yolda beni yalnız bırakmayan esnaf arkadaşlarımla esnaflarımızın sorunlarını çözmek için adayım.

Esnaflarımızın sorunlarını en iyi bilen en kısa sürede çözüme kavuşturacak bir yönetimle bu yola çıktık. Esnaflarımızın her türlü hibe desteklerinde KOSGEB kredilerinden faydalanmaları için çalışma sağlanacaktır.

Esnaflarımıza bu konuda bilgi ve kısa sürede ulaşacak. Basit usulde muhasebe evraklarının en ekonomik şekilde tutulmasına devam edilecek.

Esnaflarımızın tüm sicil kayıt ve vize işlemleri odamız tarafından yaptırılacak üyelerimize mesleki konularda faaliyetlerle ilgili fuarlara odanın imkanları ölçüsünde katılmaya çalışacaktır.

Üyelerimiz oda yönetim kurulu olarak daha sık ziyaretler yapılarak sorunları dinlenecek, üyelerin sorunlarını çözmek için gerekli üst kuruluşlarının çalışma yapacağız.

Engelli olan vatandaşlarımıza yardımcı olmak için derneklerle sürekli irtibat halinde olacak olacağız akülü araba için maddi destek ve çalışmalar yapacağız. Esnaflarımızın üniversiteye giden öğrencilerin maddi destek sağlayacağım. Doğal afetlerde esnafımızın yanında olacağım. Bir çok kamu kuruluşları ile esnafımız için ortak projeler için çalışma yapacağız.

Odamızın cenaze aracıyla Anamur halkına hizmet etmeye devam edeceğiz esnafımızın her türlü sıkıntısında da gece gündüz yanında olacağız. Hep birlikte sizlerin desteğiyle başaracağız. Sizler bize ne kadar yakın olursanız bizim azmimiz o kadar yüksek olur inancındayız. saygılarımla









(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER