© Anamur Manşet 2012- 2024

Pınar ve Mustafa'nın Mutlu Günü

Pınar ve Mustafa'nın Mutlu Günü





Özcan Günger / Anamur Manşet ; Pınar ve Mustafa dünya evine girdi.

Anamur Çeltikçi mahalle Muhtarı Mustafa Aytuğan ile Özel Anamur Anamed hastahanesi personeli Pınar Okbaz dün akşam 07/09/2016 Çarşamba günü Çeltikçi ilköğretim okulu bahçesinde dünya evine girdiler.


Genç çiftlerin nikâhını Anamur Belediyesi Nikâh memuru Mehmet Aydın kıydı.Düğünde Atılan havai fişekler geceyi gündüze çevirdi.Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün töreninde genç çifti aile dostları ve akrabaları bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftin heyecanları görülmeye değerdi.

Bizde ANAMUR MANŞET Ailesi olarak, yeni bir yaşama yelken açan genç çifti tebrik eder, sağlıklı ve mutlu nice yıllar temenni ederiz.











(function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'ENGAGEYA_WIDGET_88973',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});
loading...var SC_CId = "136521",SC_Domain="n.ads1-adnow.com";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER