© Anamur Manşet 2012- 2024

Paraşütler Atatürk\'ün Aziz Hatırasına

Paraşütler Atatürk\'ün Aziz Hatırasına


Özcan GÜNGER ; Anamur Havacılık ve Ekstrem spor kulübü sporcuları Anamur Ören antik kentinde yamaç paraşütlerini Ulu önderimiz ATATÜRK için açtılar.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra uçuşlara başlandı.

Başta Adana ve Mersin olmak üzere Ülkemizin bir çok yerinden gelen sporcular gün boyunca yaklaşık 200 uçuş gerçekleştirdiler.

Anamur Kaymakamımız sayın İsmail GÜLTEKİN beyinde yarışmaları izlediği proğramda sayın kaymakamımız Yamaç paraşütünün Anamur da gelişen bir spor olduğunu ve sonuna kadarda destekleyeceklerini ifade etti.

Kulüp antrenörümüz ve yamaç paraşütünün Anamura yerleşmesinde büyük emeği olan Süleyman SOLAK ise yaptığı açıklamada hedeflerinin yamaç paraşütünde Anamur u Türkiyenin cazibe merkezi yapmak istediklerini Tarih Doğa ve Denizin buluştuğu Ören Antik Kentinin hakettiği yeri almasını istediklerini ifade ettiler.

Kulüp başkanı Halil Ünlüselek ise Anamur un ekstrem sporlar ile büyüyeceğini tüm kesimlerin kendilerine destek olmalarını istedi.






(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER