© Anamur Manşet 2012- 2024

Öğrenciler Okuma Saati Etkinliğini Karakolda Yaptılar

Öğrenciler Okuma Saati Etkinliğini Karakolda Yaptılar


Özcan GÜNGER / Özel Haber ; Demirören Alan İlk ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri haftalık gerçekleştirdikleri okuma saati etkinliğini Melleç Jandarma Karakol Komutanlığında yaptılar.

Demirören Alan İlk ve Ortaokulu her hafta düzenledikleri öğrenci ve öğretmenlerin okuma saati etkinliğini bu hafta Melleç Jandarma Karakol Komutanlığında gerçekleştirdiler.

Çocuklar bu etkinlikle hem jandarma personeli ile kitap okuma, hemde karakolu yakından tanıma fırsatı amacı ile düzenlediklerini söyleyen okul öğretmenleri bu etkinlikten gayet memnun kalındığını belittiler.

Ayrıyeten Demirören Alan İlk ve Ortaokulu Müdiresi  Hediye KURTULGAN \'\'çocuklara bu imkanı tanıyan Melleç Jandarma Karakol Komutanı Mahmut KIR başta olmak üzere tüm personel ve öğretmenlere teşekkür ederiz\'\' dedi.
Öğrenci velileri ise bu etkinliğin karakolda yapılmasından oldukça memnun kalarak \'\'öğrencilerimiz askerlerimizi yakından görerek onlar ile bizim güvende olduğumuzu öğrenmeleri için güzel bir etkinlik olmuş okul müdür ve öğretmenlerine teşekkür ederiz \'\'dediler.








(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER