© Anamur Manşet 2012- 2024

Nazar Boncuklu Kolye

Nazar Boncuklu Kolye



Nazar Boncuklu Kolye

Kültürümüzde çok önemli bir yeri bulunan nazar boncuğu özellikle takılarda çokça kullanılmaktadır. Kişiye nazar değmemesi ve negatif enerjiyi çekmesi için kullanılan dikkat çekici mavi nazar boncuğu genellikle göz şeklinde tasarlanmaktadır. Nazar boncuklu kolye   modellerinde de göz şeklinde hazırlanmış olan kolye modelleri bulunmaktadır. Bu kolyelerde nazar boncuğu kısmı bakıldığında dikkatleri üzerine çekecek şekilde süslü bir şekilde kolyenin tasarımına yerleştirilmiştir.

Kadınların kendilerini süslemek için kullandığı takılar kültürümüzden ve geleneklerimizden izler taşımaktadır. Modern takı tasarımlarında da bu geleneksel imgeler yer almaktadır.  Nazar boncuğu takılarda çok fazla kullanılır. Bu imge taşlarla süslendiğinde ortaya çok şık ve dikkat çekici kolye modelleri çıkmaktadır.

Nazar Boncuklu Kolyeler ve Gözler

Kolyelerde el, göz, kalp gibi çeşitli figürler kullanılmaktadır.  Nazar boncuklu kolye modellerinde özellikle göz figürü çokça kullanılır. Nazarın gözden çıkan enerji ile değdiğinin düşünülmesi sebebiyle nazar boncukları göz şeklinde tasarlanmıştır. Nazar boncuklu kolye tasarımlarında göz figürü geleneksel dokunuşlarla modern takılara dönüştürülmüştür.

Eskiden çocuklar için kullanılan nazar boncuğu şimdilerde birçok takıda kullanılan bir figür haline gelmiştir. Göz şeklindeki nazar boncuğu taşlarla ve altın, gümüş kaplamalarla bir araya geldiğinde karşımıza çok şık bir takı ürünleri çıkmaktadır.

Hem takı satın almak hem de kötü enerjilerden uzaklaşmak isterseniz nazar bocuklu kolye modellerinin bulunduğu https://www.shopmonreve.com/kategori/nazar-boncuklu-kolyesayfasını ziyaret edebilirsiniz. Bu sayfada bulunan kolye modellerinden biri sizin için özel olarak tasarlanmış olabilir.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER