© Anamur Manşet 2012- 2024

Mut CHP, Referanduma'da, Olası Bir Erken Seçime'de Hazır

Mut CHP, Referanduma'da, Olası Bir Erken Seçime'de Hazır



Mut CHP, Referanduma da, Olası bir Erken Seçime de hazır…

Cumhuriyet Halk Partisi Mut İlçe Başkanlığı, CHP’ye iktidar yolunu açacak olan, çalışma modelinin örgütlenmesini tamamladı. Belirlenen çalışma üyelerine geçen hafta eğitim planlayan CHP yönetimi, eğitim öncesi Mersin İl Eğitim Sekreteri Serpil Reyhandalı’nın da katıldığı verimli geçen İlçe Eğitim Kurulu Toplantısını yaptı.

Daha sonra iki gün süren, Mut eğitmenleri Mehmet ÖZAY, Ali ORAL ile Anamur’dan Mesut GÜVEN, Mersin Yenişehir’den Hüseyin Cömert ile güçlenen eğitici kadrosu ile, sandık çevresi sorumlularının eğitimini tamamladı.

Eğitim öncesi çalışma arkadaşlarına bir açıklama da bulunan CHP Mut İlçe Başkanı Abdurrahman GÜNAY; ‘’Arkadaşlar Ülkemiz çok kötü yönetilmekte. İnsanlarımız mutsuz, umutsuz hatta endişe içinde. Ayrıca şu günlerde de mecliste, vatandaşından kaçırırcasına, alelacele geçirdikleri, anayasa değişikliği ile, Ülkemizin yönetim şeklini değiştirme gayreti içindeler. Ama biz Mut CHP örgütü olarak buna izin vermeyeceğiz. Arkadaşlarımla çok çalışıp, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayarak anlatacağız. Seçmenlerimizin güvenini kazanacak referandumda Mut’dan yüksek oranda HAYIR çıkmasını sağlayacağız. Referandumsa referandum da, olası bir erken seçimse erken seçimde mutlaka başarılı olacağız. Biz hazırız’’ dedi.

Mersin CHP İl yönetimince Mut eğitimine katkı vermem için görevlendirilmemin huzurunu eğitim sırasında yaşadım. Katılanların ilgisi, çalışma azmi ve özverisini görünce anladım ki; Mut CHP Yönetimi, örgütü ile referanduma da, olası bir erken seçime de hazır.

Mesut GÜVEN

CHP Parti Okulu Eğitmeni

(function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'ENGAGEYA_WIDGET_88973',pubid:165553,webid:129518,wid:88973}); (function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement("script"), a = e.getElementsByTagName("script")[0]; m.async = 1; m.src = (("https:" === p.location.protocol) ? "https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/" : "http://") + "s3.permato.com/js/widget.js"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, "getWidget"); getWidget(function () { addWidget({ con: "permatoWidget-14305", tag : "anamurmanset.com_1x1_desktop_content", id: 14305, tid: 18780 }); }); loading... var SC_CId = "136521",SC_Domain="n.ads1-adnow.com";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER