© Anamur Manşet 2012- 2024

Mouse Pad

Mouse Pad



Mouse Pad 

Bilgisayarlarda genellikle ekran kontrol aracı olarak kullanılan fareler, kullanıldığı zemine ayak uydurabilmek için bir adet Mouse padçeşidine ihtiyaç duyar. Her yerde kullanılabilirliği ile bilinmekte olan lazer Mouselar, Mouse pad’e ihtiyaç duymazken, günümüzde sıklıkla kullanılan ve üretim maliyeti daha ucuz olan optik sensörleri kullanırlar. Bu sensörler her yüzeyle anlaşamayarak bilgisayar kullanım deneyiminizi kısıtlayabilir. Bunun yüzünden en azından ufak bir Mouse pad’e optik sensörlü bir fare kullanırken ihtiyaç duymanız muhtemeldir. Ayrıca bilek konforu ve karpal tünel sendromuna yakalanmamak adına bilgisayar başında uzun süre vakit geçirenlere bilek destekli Mouse pad’ler önerilmektedir. Ayrıca kullanmış olduğunuz farelerin altında bulunan plakaların uzun ömre sahip olmasını istiyorsanız bu padlerden sizler de kullanabilirsiniz.

Mouse Pad Çeşitleri

Çeşitlilik açısından birçok bilgisayar oyuncusunun ya da ofis çalışanının dikkatini çeken padler piyasada birçok marka adı altında üretilmektedir. Bu padler üzerinde kumaş kaplama altında bulunduğu yüzeyi tutacak kauçuk bir yapıya sahiptir. Üzerinde kullanılan ince ve sık dokuma kumaş mouse’da bulunan plakaları yormayarak rahat bir sürtünme ortamı hazırlar. Aradaki sürtüne azaldığı için de mouse’u kullanacak olan kişi işlemlerini kolaylıkla hallederken el ve bilek konforunu da sağlamış olur. En bilindik marka olan Steelseries’in üretmiş olduğu Mouse padçeşitleri ise birçok bilgisayar oyuncusu tarafından kullanılmaktadır. Büyük ve rahat yapısıyla FPS oyun çeşidinde rahat bir kullanım alanı sağlayan bu padler Mouse ömrünüzün uzamasına da yardımcı olmaktadır.

Mouse Pad Fiyatları

Nerede ve hangi amaçla kullanacağınıza göre değişmekte olanMouse Padçeşitleri, birçok çeşide ve büyüklüğe sahip olarak satılmaktadır. Burada üretilmekte olan birçok Mouse pad arasından kendinize uygun olanını seçmeniz için birçok fırsat karşınıza çıkmaktadır. Eğer ofis kullanımı için bir Mouse pad arıyorsanız 20x20cm bir Mouse pad size yeterli gelecekken, daha çok oyunlar ile ilgileniyorsanız en azından 30x30 cm bir Mouse pad kullanmanız önerilmektedir. Ayrıca kullanılan Mouse pad zamanla kirleneceğinden dolayı zamanla ufak bir bez yardımıyla silinmelidir. Bu ve bunun gibi Mouse pad çeşitlerine ise https://www.incehesap.com/mouse-pad-fiyatlari/ üzerinden kolaylıkla ulaşabilmek mümkündür.
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER