© Anamur Manşet 2012- 2024

Mersinli Gencin Sır Dolu Ölümü

Mersinli Gencin Sır Dolu Ölümü


Özcan GÜNGER / Haber Merkezi ;Mersinli Yusuf Şahin’in Sır Ölümü Sevenlerini Kahretti

Cansız bedeni sahilde bulunan Mersinli Yusuf Şahin’in, olayının detayları yürekleri yaktı.

Gündem33\'te yer alan habere göre Mersin Silifke’de yaşayan Yusuf Şahin, bu yıl Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi’ni kazandı. Üniversite kaydını yaptıran gençten bir süre sonra haber alınamayınca acı gerçek ortaya çıktı. 30 Eylül günü cansız bedeni sahile vuran Yusuf Şahin’in sırt çantasına taş doldurarak denize atladığı ve hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Öte yandan genç Yusuf’un ölmeden önce kız arkadaşına attığı son mesajda; ‘’ Ne sevmeyi becerebiliyorum ne başka bir şeyi, neden yaşıyorum ki, istemiyorum yaşamak. Senin için başkaları olduysam istemiyorum yaşamak. Seni ölene kadar seveceğimi söylemiştim. Ben başkaları gibi değildim. Seni bütün kalbimle sevmiştim. Elveda sevgilim, seni çok seviyorum\" ifadelerini kullandığı belirlendi.

Henüz 19 yaşında vefat eden Yusuf Şahin’in cenazesi Silifke ilçesi Taşucu Asri Mezarlığı’na defnedilirken, ailesi ve sevenleri ise gözyaşlarına boğuldu.

kaynak:mersinhaber.com


(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER