© Anamur Manşet 2012- 2024

Mersin\'den 20 Ton Limon Daha Yola Çıktı

Mersin\'den 20 Ton Limon Daha Yola Çıktı



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başkan Seçer’in çağrısına karşılık vererek, Mersin’deki limon üreticilerinden 100 ton limon satın alacaklarını duyurmuştu. Erdemli’deki limon üreticilerinden alınan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından sevkiyatı yapılan birinci kalite ve sıfır kalibre limonların 20 tonluk ikinci kısmı da İstanbul’a doğru yola çıktı.


Başkan Seçer’in çağrısına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da olumlu yanıt vererek, Mersin’deki üreticilerden 50 ton limon satın alacaklarını bildirdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi, limonları Ankara’daki vatandaşlara ulaştırmak üzere hazırlıklara başladı.


Mersin Büyükşehir Belediyesi, özellikle Koronavirüs salgını sürecinde büyük önem taşıyan tarımsal üretimde sürekliliğin sağlanması için üreticilere destek vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in çağrısı üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Mersinli üreticilerden alınan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından sevkiyatı yapılan limonların 20 tonluk ikinci kısmı da İstanbul’a doğru yola çıktı.
kaynak:mersinhaber.com





İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER