© Anamur Manşet 2012- 2024

Mersin Milletvekili Aday Adayı Şakrucu, Engin Özkoç İle Görüştü

Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Aday Adayı Erdem ŞAKRUCU,Mali İşerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent KUŞOĞLU ve Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin ÖZKOÇ ile bir görüşme gerçekleştirdi.

28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Aday Adayı Erdem ŞAKRUCU,Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaretinin ardından Genel Merkezde giderek Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent KUŞOĞLU görüşmesinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin ÖZKOÇ ile bir görüşme gerçekleştirdi.

CHP Genel Merkezi Milletvekili aday listelerinin merkez yoklamasıyla belirleneceğini duyurmuştu.MYK üyelerinden oluşan komisyona, milletvekili adaylarının belirlenmesi konusunda tam yetkili verildi.Buna göre CHP Grup Başkanvekili Engin ÖZKOÇ ise 28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Mersin milletvekili aday adayı Erdem ŞAKRUCU ile bir görüşme gerçekleştirdi.

 Görüşmenin ardından 28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Mersin milletvekili aday adayı Erdem ŞAKRUCU görüşme ile şöyle dedi;

''28. Dönem Milletvekili Seçimleri Mersin Milletvekili A.Adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekilimiz Sayın Engin Özkoç ile istişarede bulunduk. Mersin'imizi en güzel şekilde temsil etmeye hazır olduğumuzu kendilerine ilettik. Birleşe birleşe KAZANACAĞIZ.''

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER