© Anamur Manşet 2012- 2024

Mersin Büyükşehir\'den Anamur\'a Asfalt Atağı

Mersin Büyükşehir\'den Anamur\'a Asfalt Atağı


Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım ekipleri Anamur\'da sati asfalt kaplama çalışmaları yaptı.

Mersin genelinden durmadan çalışan Büyükşehir Yol Yapım, Bakım ve Onarım ekipleri Anamur\'da ise Çamlıpınar Mahallesinde 1.40 Km 2.Kat Sahi Asfalt Kaplama çalışması,1.10 Km Ören Mahallesi Behiç Çelik Caddesi\'nde 1. ve 2. Kat Sahi Asfalt Kaplama çalışması,2,30 km Güneybahşiş ve Akine grup yolunda 1.Kat Sahi Asfalt Kaplama çalışması, 1,00 Km Gercebahşiş yolunda 1.Kat Sahi Asfalt Kaplama çalışması, 1.70 Km Ocabaşı Mahallesi - Korucuk Mahallesi grup yolunda 2.Kat Sahi Asfalt Kaplama çalışmalarını beş noktada tamamladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım ekipleri önümdeki günlerde Anamur\'da farklı mahallelerinde yol çalışmalarına başlayacaklarını asfaltsız yolların en kısa sürede asfatl döküleceğini belirtti.

Anamur\'da 5 noktada yapılan asfalt çalışmaları mevcut mahalle sakinlerince sevinçle karşılanarak Başkan Vahap Seçer\'e teşekkür ettiler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım ekipleri Mersin genelinde tam 48 noktada çalışmalar yaptı.








(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER