© Anamur Manşet 2012- 2024

Mersin Büyükşehir Sel Sınavını Başarıyla Geçti

Mersin Büyükşehir Sel Sınavını Başarıyla Geçti


Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri aralıksız süren Mersin\'deki şiddetli yağmur sınavını başarıyla geçti.

Meteoroloji tarafından yapılan metrekareye 51 ile 100 kilogram yağış düşeceğine yönelik açıklamanın ardından MESKİ Genel Müdürlüğü başta olmak üzere Büyükşehir’in tüm birimleri ile 24 saat esası ile teyakkuza geçerek,şiddetli yağmur sınavını başarıyla geçti.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda oluşturulan Kriz Masası’nda, Mersin Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi 444 2 153 ve MESKİ ihbar hattı Alo 185’e gelen ihbarları değerlendiren ekipler, gece boyunca yaşanabilecek olumsuz bir duruma karşılık, Mersin halkının mağdur olmaması için çalışmalarını sürdürdü.

Önümüzdeki günlerde de yaşanması muhtemel sel ve su baskınlarına karşılık tüm önlemleri aldıklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşlardan gelen tüm ihbarlara en hızlı şekilde müdahale edeceklerinin altını çizdi. Vatandaşların dikkatli olması gerektiğini ifade eden yetkililer, yaşanan olumsuzluklar karşısında vatandaşların Büyükşehir Belediyesi ya da MESKİ ekiplerini en kısa zamanda bilgilendirmelerini istedi.




(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER