© Anamur Manşet 2012- 2024

Mersin Büyükşehir Belediyesi 73 Şoför Alım Başladı !

Mersin Büyükşehir Belediyesi 73 Şoför Alım Başladı !


Özcan GÜNGER ; Mersin Büyükşehir Belediyesi 73 Şoför Alım Başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi şoför pozisyonu için 73 kişilik boşluk ile personel alımı yapacak. İşte başvuru ve şartlar.
Mersin Haber com\'un haberinde ; Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan belediye personeli alım ilanına göre Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 73 kişilik boşluk ile alım yapacağını ilan etti. Bu kapsamda Mersin Büyükşehir Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi ve Anonim Şirketi 73 yolcu taşıma şoförü alımı gerçekleştirecek. Söz konusu alımlar Daimi statüde yapılacak olup olup adaylardan aranan başvuru şartları aşağıdaki gibidir.Dendi.



Mersin Büyükşehir Belediyesi\'nden Hayvanlara Özel Festival

Patifest Pati Pati Yaklaşıyor,Hayvan Severler Patifest\'e Bekleniyor




(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER