© Anamur Manşet 2012- 2024

Kocamaz ve Türe'den Üreticilere Geçmiş Olsun Ziyareti

Kocamaz ve Türe'den Üreticilere Geçmiş Olsun Ziyareti


Anamur Manşet ; 13.12.2016 günü Anamur’da meydana gelen fırtına ile seraları zarar gören üreticileri Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Karalarbahşiş, Gercebahşiş ve Güneybahşiş muhtarları ile fırtınada zarar gören alanları inceleyen Başkanlar fırtına sonrası Anamur’daki zararın 33 milyon, Bozyazı, Aydıncık, Silifke deki toplam zararın ise 70 milyon lira civarında olduğunu açıkladılar.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak çiftçinin mağduriyeti duyurmak için gereken bütün girişimlerini yapacaklarını söyledi.

Başkan Kocamaz yaşanan felaket sonrası üreticilerin büyük zarar uğradığını bu zararın karşılanması için gerekirse bakanlık düzeyinde görüşme başlatılarak mağduriyetin giderilmesi için çözüm aranacağını belirtti.

Başkan Kocamaz 3 köyde yaptığı incelemenin ardından Anamur’dan ayrıldı.




(function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'ENGAGEYA_WIDGET_88973',pubid:165553,webid:129518,wid:88973}); loading... var SC_CId = "136521",SC_Domain="n.ads1-adnow.com";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER