© Anamur Manşet 2012- 2024

Kılınç, Festivali Öncesi Muhtarlala Bir Araya Geldi

Kılınç, Festivali Öncesi Muhtarlala Bir Araya Geldi




13. Uluslar arası Kültür ve Muz Festivali öncesi yapılan toplantıya Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Başkan yardımcısı Mehmet Tuğrul ve Başkan yardımcısı Türkan Kasapoğlu, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Kültür ve Sosyal işler müdürü M. Hanifi Yurdagül festivalin renkli geçmesi noktasında mahalle muhtarlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın katkıda bulunmasını istedi. Bu sene 13.sü düzenlenecek olan festivalin önceki senelerden daha farklı geçmesi doğrultusunda muhtarlarımızın nasıl katkı sağlayacakları ile ilgili fikir alışverişin de bulundular. Alanya’da gerçekleşen festivali izlediklerini dile getiren Kültür ve Sosyal işler Müdürü M. Hanifi Yurdagül; “ Alanya’da gerçekleşen festivali izledik, orda bulunan insanlar festival yürüyüşünde renkli gösteriler düzenlediler. Her mahallenin, her köyün kendine has kültürünü festival yürüyüşünde sergilediler. Bizler de niye böyle renkli bir yürüyüş gerçekleştirmeyelim festivalimizde. Bu noktada sizin fikirlerinizi almak istiyoruz.” diye konuştu.

MUHTARLAR ANKET DOLDURDU

Anamur Belediye başkanı Hidayet Kılınç;” 2020-2024 yılları arasında uygulanacak olan stratejik plana katkı sunulmasını belediyemiz için çok önemli, aynı zaman da, biz seçimden önce söz verdiğimiz gibi her yapacağımız faaliyeti birlikte ve katılımcı bir şekilde yaparak, maksimum kitleye ulaşmayı hedefliyoruz.” Dedi. Belediyemizin 2020- 2024 yıllarında yapılacak olan yatırımlar ve hizmetlerin belirlenmesi, belediyemizin eksik yönleri, geliştirilmesi gereken hususlar ve ilçemizin sorunu olarak değerlendirilen konuları karşılıklı olarak değerlendirilerek gelecek yılarda yapılacak olan yatırım ve planlara dahil olması maksadıyla muhtarımızı ve sivil toplum örgütlerine aşağıda örnekleri bulunan anket yapıldı. Bu anketlerin değerlendirilmelerine göre ilçemizin ihtiyaç öncelikleri dikkate alınarak belediyemizin 2020-2024 yılları arasında yapacağı yatırımlar Ekim ayında kamuoyu ile paylaşılacaktır .”dedi. Muhtarlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyelerinin doldurulması istenen anketten bazı sorular ise şu şekildeydi:


- Anamur Belediyesinin çalışmalarında öncelik vermesini düşündüğünüz alanlar nelerdir?


- Belediye ile ilgili iş ve işlemlerinizi yaparken karşılaştığınız en önemli sorunlar nelerdir?


- Anamur Belediyesinin sunduğu hizmetlerden hangileri sizin için önemlidir? (Birden fazla seçenek seçilebilir.)


- Belediyemizin yöneticilerinin ve çalışanlarının size karşı yaklaşımlarından memnuniyet düzeyiniz.


Sorularının bulunduğu anket formu dağıtımından sonra Belediye Başkanı Hidayet Kılınç muhtarları uğurlarken, bazı muhtarlar da mahallelerinin sorunlarıyla ilgili başkana bilgi verdiler.




var googletag = googletag || {}; googletag.cmd = googletag.cmd || [];




var rid=\"mxd-\"+parseInt(Math.random()*9e5); document.getElementById(\'ad\').id= rid; googletag.cmd.push(function() { googletag.pubads().display(\'/36854237/web_anamurmanset.com_similars_native_1\', [\'fluid\'], rid); }); var rid2=\"mxd-\"+parseInt(Math.random()*9e5); document.getElementById(\'ad2\').id= rid2; googletag.cmd.push(function() { googletag.pubads().display(\'/36854237/web_anamurmanset.com_similars_native_2\', [\'fluid\'], rid2); });
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER