© Anamur Manşet 2012- 2024

Kahvecioğlu; Anamurlu Hemşerilerim Lütfen Dikkat

Kahvecioğlu; Anamurlu Hemşerilerim Lütfen Dikkat



Özcan GÜNGER / Anamur Haberleri; Anamur da da 4 kişilik bir ailede coronavirüs (covid-19) testi pozitif çıkmasının ardından Anamur İYİ Parti ilçe Başkanı Osman Kahvecioğlu  bir açıklamada bulundu.
Açıklama aynen şöyle;


SAYGI DEĞER ANAMURLU HEMŞERİLERİMLÜTFEN DİKKAT 

Maalesef İlçemiz Anamur da da 4 kişilik bir ailede coronavirüs(covid-19) testi pozitif çıkmıştır.
Antep İlinde bir cenazeye katılan ailenin , buradan virüsü ilçemize taşıdığı tespit edilmiştir.
Anamur İYİ Ailesi adına, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, ailenin bütün fertlerinin eski sağlıklarına biran önce kavuşmalarını diliyoruz.

Bütün hemşehrilerimizin daha dikkatli olmalarını, sosyal ve fiziki mesafeye uymalarını, maskelerini takarak sokağa çıkmalarını, suya sabuna dokunmaya ve dezenfektan kullanmaya devam etmelerini,
Dolayısıyla kendilerini ve sevdiklerini coronavirüs illetinden korumak suretiyle meydana gelebilecek olumsuzluklardan ilçemizi korumaya gayret sarfetmelerini temenni ediyorum .
Pandemi sürecinin devam ettiği bu günlerde, Anamur’da yaşayan bütün vatandaşlarımızı tehlikeye atma lüksümüz yoktur.
01 haziranda yaptığımız basın açıklamasında ;
Bu güne kadar kendisini virüse karşı koruma sınavını başarıyla geçmiş olan Anamur’umuzun korunmasını yetkililerimizden talep etmiş ve halkımızı uyarmıştık.
Tekraren uyarıyoruz.
Başka illerden ve ilçelerden , ilçemize gelen vatandaşlarımızın , hem kendilerini, hem sevdiklerini ve hemde ANAMUR halkını tehlikeye atmaması İçin ; İlçemizin YETKİLİLERİNDEN , şehir giriş çıkışlarında gerekli kontrollerin yapilmasının ve yaptırılmasının sağlanması, İlçemize giriş yapanların evlerinde kalmasının sağlanması hususunda gerekli tedbirleri almalarını,
Hemşehrilerimizin de bu hususta hassasiyetle hareket etmek suretiyle süreci sağlıklı ve zayiatsız atlatmamıza katkı vermelerini temenni ediyoruz.
Selam, saygı ve sevgilerimle ,
Sağlıklı ve İYİ günlerde buluşabilmek dileğiyle .
#EvdekalTÜRKİYEM
#SağlıklıveİYİkalANAMURUM

Osman KAHVECİOĞLU
İYİ PARTİ
ANAMUR İLÇE BAŞKANI

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER