© Anamur Manşet 2012- 2024

İYİ Parti Anamurlu Esnafların Gönüllerini Fethetti

İYİ Parti Anamurlu Esnafların Gönüllerini Fethetti


Özcan Günger / Anamur Manşet ; İyİ Parti Anamur ilçe Başkanlığı esnafa sabah siftahı bıraktı.

İYİ Parti Anamur İlçe Başkanlığı Koronavirüs sebebiyle iş yapamaz hale gelen, zarar eden esnaflara dikkat çekmek için işyerlerine sabahın erken saatlerinde bir zarf bıraktı.

Anamur’daki esnaflar işyerlerini açarken kapılarında bir zarf buldular. İYİ Parti Anamur İlçe Başkanlığı’ndan gönderilen zarfta 5 lira siftah ve yanında bir de not bulunuyor. Notta bereket duası ile İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu ve İYİ Parti Anamur Gençlik Kolları Başkanı Mesut Bal’ın hayırlı işler dilekleri bulunuyor.

İYİ Parti Anamur İlçe başkanlığı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Anamur İYİ ailesi olarak ; covid-19’dan dolayı zarar görmüş işyerlerimize ilk siftahınız bizden dedik ve 200 işyerimize gece saat 04.00 da zarflarımızın dağıtımını yaptık.

Hep birlikte , birlik , beraberlik, dayanışma ve hoşgörü içerisinde yaşadığımız Esnaf kardeşlerimiz, lütfen kabul buyur. Bu gün ilk siftahın İYİ’lerden, bereket Allah’tan olsun inşallah.

İşleriniz İYİ olsun. Kazancınız bereketli, geleceğiniz İYİ olsun. Dedik.

Esnaflarımız bizleri arayarak, sabah iş yerlerini açtıklarında , İYİ’lerin siftahları ile karşılaştıklarını, mutlu ve umutlu olduklarını , siftahlarımızın kendilerine bereket getirmesi dileğinde bulunarak , teşekkür ettiler. Bizde esnaflarımıza bol bereketli, İYİ kazançlar diliyoruz.

Anamur İyi Parti Teşkilatımız Ve İyi Gençlik Olarak Esnafımızın Yanındayız..






İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER