© Anamur Manşet 2012- 2024

İyi Parti Anamur , Yerel Basın İle Tanıtım ve İstişare Toplantısı Yaptı

İyi Parti Anamur , Yerel Basın İle Tanıtım ve İstişare Toplantısı Yaptı




Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; İyi Parti Anamur ilçe teşkilatı basın ile tanıtım ve istişare toplantısı düzenledi.

İyi Parti Anamur ilçe teşkilatı 20/02/2018 salı günü saat 10:00 da Bahçelievler Şehit İbrahim Armut Parkında Anamur basını ile kahvaltıda bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıya Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe,Anamur Belediye Başkan Yardımcıları Sezai Şimşek , Hasan Ali Sarıca, İyi Parti Anamur ilçe başkanı Erdal Bulut ve yönetim kurulu vede çok sayıda basın mensupları katıldı.

Toplantıda konuşma yapan İyi Parti Anamur ilçe başkanı Erdal Bulut ,toplantıya katılanlara teşekkür ederek, \'\'iyi parti ilk resmi toplantısını yerel basın ile yapıyor.Türkiye\'de basının ne kadar önemli olduğunu vurğulamak adına ilk resmi buluşmamızı sizlerle yapıyoruz\'\' dedi.


BULUT ; \'\'ÖNCE ANAMUR\'U SONDA MERSİN\'İ DAHA SONRADA TÜRKİYE\'Yİ 
YÖNETMEYE TALİBİZ\'\'

Bulut ; \'\'Üzerimize düşen her türlü sorumluluğun bilincinde olarak önce Anamur\'u sonra Mersin\'ni sonrada Türkiye\'yi yönetmeye talip bir İyi Partiyle yola çıktık.İnşallah Cenabı Allahın yardımıyla milletimizinde ferasetiyle önümüzdeki bazı zorlukları bazı demokratik olmayan uyğulamaları hep beraber çözmeye çalışacağız.\'\' dedi.

İyi Parti Anamur ilçe başkanı Erdal Bulut iyi parti olarak  amaçlarını şöyle sıraladı. 
Amacımız Cumhuriyetin Kuruluş felsefesini ,değerlerini ve üniter yapısını korumak.
Çağdaş medeniyeti yakalamak.
Sevği ve sayğı dilini hakim kılmak.
Parlementer sistemi yaşatmak.
Denğe ve kontrol ilkesi üzerine kurulu kuvvetler ayrılığını kurmak.
Fırsat eşitliğini sağlamak.
Mülkiyet hakkını korumak.
İnançlara sayğı ve ifade özğürlüğünü sağlamak.
Bağımsız tarafsız ve adil yarğıya kavuşmak .
Yolsuzlukla tam ve etkin bir mücadelede bulunmak.

İyi Parti Anamur ilçe başkanı Erdal Bulut iyi parti olarak ilkelerinide sırayla başlık başlık söyledi.

Türk Milletine güveni esas almak.
Açık,dürüst ve hesap verebilir olmak .
Çağdaş ,katılımcı ,kapsayıcı ,pozitif siyaset üretmek.
Somut hedeflere sahip olmak ve bu hedeflere odaklanmak.
Çözüm Üretmek ve çalışkan olmak.
Eleştiriye açık ve özgür düşünceli olmak.
Siyaseti değerler üzerinden üretmek ve yapmak 
Milliyetçiliği  kültürel ve ekonomik alanlara taşımak.
Farklılıklara sayğılı olmak.
Milli menfaatlerimizi her alanda ön planda tutmak.


TÜRE ; ÜLKE MENFAATLERİ SÖZ KONUSUYSA GERİSİ TEFERUATTIR

İyi Parti Anamur ilçe başkanı Erdal Bulut\'un konuşmasının ardından konuşan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ise ; 
\'\'Türkiye bir süreçten geçerken bizlerde bir süreçten geçtik.İki yıllık bir Milliyetçi Hareket Partisi içerisindeki olağan üstü kongreler ve süreçlerden sonra nihayetinde iyi parti kuruldu.Ve bizde Türkiye\' de ilk on belediye başkanı arasında şahsım. Anamur\'dada sağ olsun yola çıktığım bana yol arkadaşlığı yapan Ülkücü , Milliyetçi duruşlarında hiç taviz vermemiş,vermeyecek olan ama ülke menvahatleri söz konusu olduğunda İyi Partiye geçmek üzere istifa eden yedi meclis üyemde şuanda aramızda. Onlarada ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hani diyoruz ya Ülke menvaatleri söz konusuysa gerisi teferuattır. işte bu noktada bir duruş sergiledik\'\' dedi.

 İyi Parti Anamur ilçe teşkilatı basın ile tanıtım ve istişare toplantısı konuşmaların ardından son buldu.



[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gv0vWS_VjJE]




























loading...
var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();





(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); });





(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});




(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = \"//s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-16370\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content_2\", id: 16370, tid: 24640 }); });















İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER