© Anamur Manşet 2012- 2024

İskele Yolu Alt Yapı, Kaldırım ve Asfalt Çalışmasında Sona Gelindi

İskele yolu alt yapı, kaldırım ve asfalt çalışmasında sona gelindi.

Yıllardır bir türlü yapılamayan, özellikle yaz dönemlerinde hendeklerin dolgu yapılarak sezonun atlatılmaya çalışılan, Anamur’un vitrini diye tabir edilen İskele yolu (Mareşal Fevzi Çakmak caddesi) Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri  Anamur Koordinasyon sorumluları ve CHP İlçe örgütünün girişimleri sonucunda yapımı başladı, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt dökümü neredeyse bitme aşamasına geldi. Kaldırım çalışmaları ve çevre düzenlemelerinde son rötuşlar yapılmakta.

İskele Yolunda Sona Gelindi..!

Çalışmaları ile ilgili bilgi aldığımız CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, “Anamur’da yıllardır kanayan yara haline gelen kimsenin yapmayı göze alamadığı İskele yolunda çalışmalar bitmek üzere Mayıs ayı sonuna kadar son rötuşlarda tamamlanacak ve hizmete açacağız. Böylesi önemli ve büyük maliyet gerektiren  bir yolu öncelik sıralamasına alarak projelendiren ve  yapan Başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e, Mesai arkadaşlarımıza, meclis üyelerimize çalışma arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.

Büyükşehir Koordinasyon Sorumlusu Erdal Karandan iskele yolundan Sonra Yeni Bir Müjde..!

Mersin Belediyesi Anamur Koordinasyon Sorumlusu Mersin Belediye Meclis Üyesi Erdal Karan ise, İskele yolu (Mareşal Fevzi Çakmak caddesi) yol yapım, asfalt ve kaldırım çalışmaları yapımında sona gelindiğini, Yıllardır yapılamayan bu yolun Mersin Büyükşehir tarafından yapıldığını vurgulayarak, bu yoldaki çalışmaların ay sonuna kadar tamamlanacağını, hemen akabinde ise 19 Mayıs caddesi ve 19 Mayıs caddesi ile Atalay arasındaki Hızır Reis caddesinin yapımına başlanacağının müjdesini verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER