© Anamur Manşet 2012- 2024

İbrahim Kayhan'dan Sert Açıklama

İbrahim Kayhan'dan Sert Açıklama


Anamur’da yerel bir Gazetede kendisiyle ilgili, MHP Anamur İlçe Başkanı olarak adının geçtiği şeklinde çıkan haber üzerine gazetemize yazılı olarak bir açıklama yapan, MHP Anamur İlçe Eski Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kayhan şu ifadelere yer verdi ;

“Anamur halkından, Milliyetçi Hareket Partisi camiasından ve tüm Siyasi Parti temsilcilerinden özür dileyerek bildirmek istiyorum.

Habere söz konusu olan gazete 10 Kasım 2016 tarih ve 1722 sayı ile günlük çıkması gereken bir yerel gazete şu ana kadar dağıtılmamıştır. Haber kaynağı neresi bilmiyorum ama doğru olmadığı kesin; çünkü insanı kendisinden daha iyi tanıyan bir tek Cenabı Allah vardır.



MHP İlçe Başkanlığına adımın geçmesi bana gurur verir. Bu gururu kimseyle paylaşmam, kendim taşırım. Ancak olmam halinde huzurunuzda onur duyar, bu onuru sizlerle birlikte taşır, herkesle birlikte daha da yücelterek taşımaya çalışırım. Taşırım ki; gelecekte bu onuru gençlere iletebileyim.



Şu ana kadar Milliyetçi Hareket Partisi yetkili kurumlarından hiçbir kimse benimle görüşme yapmamıştır. Tercihimin, düşüncemin ne olduğunu paylaşmamışlardır. Ben sadece MHP üyesiyim. Bir üye olarak görev ve sorumluluğumu yerine getirmeye çalışan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Türk ve Atatürk'çü olmaktan gurur duyuyorum. Devletine ve milletine karşı boynum kıldan incedir. Bu konu 2016 ocak ayından bu yana gündemdedir. Elbette camiamız, Anamur, eşimiz dostumuzla bu konuları ve ülkemizin, partimizin, vatandaşlarımızın durumu ile ilgili siyasi düşüncelerimizi konuştuk. Temennilerimiz iyi ve güzel olmasından yanaydı.



Ancak haber kaynağı belli olmayan hangi maksatla ne niyetle yapıldığı, birilerine göre belli olmasına rağmen, vatandaşı ve siyaseti böyle ucuz politikalarla yönetmeye kalkanlar elbet bir gün cezasını bulacaktır. Gazeteyi de şiddetle kınıyorum. Gazeteci olmadığım için yorum yapamıyorum. Sadece etik olmadığını düşünüyorum. Bu haber sadece MHP’yi yıpratmaya yönelik değil…! Türk Siyasetini yıpratmaya yöneliktir. İbrahim Kayhan’a gelince; "Ben okyanusta bir çakıl tanesiyim." Bu haberi yapanlar, yaptıranlar, nemalanmaya çalışanlar, siyaset üstü olduğunu söyleyenler vesaire, kıta veya ada olduklarını söylüyorlarsa hiçbir itirazım yok. Ancak en büyük BEN varım diyorsa durrrr der....! senden büyük Allah var derim. Selam ve saygılarımla'' .
 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” (function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'ENGAGEYA_WIDGET_88973',pubid:165553,webid:129518,wid:88973}); loading...var SC_CId = "136521",SC_Domain="n.ads1-adnow.com";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER