© Anamur Manşet 2012- 2024

Hidayet ve Tuğba Mutluluğa İlk Adımı Attı

Hidayet ve Tuğba Mutluluğa İlk Adımı Attı


Anamur’un tanınmış ailelerinden Ali İhsan Alp’in oğlu Diş Hekimi Hidayet Alp ile Abdullah Gümüş’ün kızı Gümüş Koleji Müdür Yardımcısı Tuğba Gümüş nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı..


Tuğba ile Hidayet çiftinin nişan yüzüklerini Abdullah Gümüş taktı. Kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleşen nişan merasiminde konuşan Abdullah Gümüş, “Kızım Tuğba ve Hidayet’in bu gün beraberliklerinin perçinlendiği gün. Birbirlerine çok yakışıyorlar. Mutlulukları ömür boyu sürsün” dedi.

Saat 20.00’da başlayan nişan gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Nişan törenine katılan davetliler, orkestranın birbirinden güzel çalıp söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşadı.

Anamur Manşet Haber Sitesi olarak çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.





(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER