© Anamur Manşet 2012- 2024

Hidayet Kılınç\'dan İlk Açıklama

Hidayet Kılınç\'dan İlk Açıklama




Anamur\'da oy kullanan binlerce Cumhur İttifakı taraftarı vatandaş Cumhuriyet Meydanı\'nda bir araya gelerek Kılınç\'ın başkanlığını kutladı.


Anamur Cumhuriyet meydanında seçmenler ile bir araya gelen Hidayet Kılınç bir konuşma yaptı.Konuşmasında şunları dedi.


 \'\'Arkamda her zaman durdunuz hep moral verdiniz. Yürü dediniz, koş al dediniz, hedefe koş dediniz. Toroslar\'ın yiğitleri, Anamur\'un yiğit insanları, hanımefendiler, beyefendiler, sevgili gençler hayırlı geceler diliyorum. Hoş geldiniz, sağ olun diyorum.
Ben de diyorum ki bana bu yetkiyi verdiniz. Sağ olun diyorum. İnşallah bu ten bu candan çıkmadığı sürece Hidayet Kılınç Anamurlunun hizmetkarı olacaktır. 15 Aralık\'ta bizi coşkulu bir şekilde karşıladınız. O günden bugüne kadar yağmur demediniz, çamur demediniz, kar demediniz. Çorunuzu çocuğunuzu bıraktınız geldiniz. Yılmazdınız mesainizden, işinizden, gücünüzden oldunuz. Bizi hedefe götürmek için her şeyi yaptınız. Her türlü fedakarlığı yaptınız. Allah sizlerden razı olsun\' dedi.

Konuşmasının devamında Cumhurbaşkanı ve MHP Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli\'ye de teşekkür eden Kılınç; \'Cumhur ittifakını kurarak iki partiye öyle bir birleştirdiler ki hiçbir zaman ayrı değillermiş gibi hep bir arada gece gündüz koşdurdunuz. Allah hepinizden razı olsun\' dedi.

Meydanda toplanan çok sayıda Cumhur İttifakı taraftarları havai fişek gösterileri ve müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlarine kadar eğlendiler.







loading...
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});
(sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : \"632512\", domain : \"n.ads1-adnow.com\" });

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER