© Anamur Manşet 2012- 2024

Haydi Anamur Fuara

Haydi Anamur Fuara


Özcan Günger ; 25-28 Ekim tarihleri arasında Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Kapalı Fuar Merkezinde yapılacak olan 4. Tarım ve Gıda Fuarı\'na az bir zaman kaldı.Tüm hazılıklar tamamlandı, ikinci bir iştişare toplantısı yapıldı Anamur Belediyesi Meclis Salonunda.

Toplantıda 4. Tarım ve Gıda Fuarı\'nın son eksiklikleri , karşılıklı yeni fikirler  masaya yatırıldı.Görülüyor ki yetkili merciler üzerlerine düşüne görevleri  yerine getirmek için çaba harçıyorlar.

Şimdi İse sorumluluk bizlerde,Anamurlu vatandaşlarda , Çiftçiler\'de,Anamur\'daki yapılan bu organizasyon Türkiye\'de bir ilk , evet yanlış duymadınız.Türkiye geneli ilçelerde yapılan  kapsamlı Tarım ve Gıda fuarı olarak tek Anamur\'da düzenleniyor.Bunun farkına vararak fuarımıza sahip çıkalım.Bu yıl 4.sünü düzenliyoruz ,sahip çıkalım ki yıllarca fuarlarımız sürsün.

4. Anamur Tarım ve Gıda Fuarı\'nın istişare toplantısında bunun altı çizildi.Çiftçilerimiz vede Anamurlu vatandaşlarımızın fuara katılımlarının önemi belirtildi.

Mehmet Türe,“Sorumluluğu üstlenip bu güzel Anamur´a bir şeyler katmamız gerekiyor. Festivallerimizle, fuarlarımızla, yerel yönetimle çok kıt imkânlarla da olsa en iyi pozisyondayız. Nefsimizi bastırabildiğimiz sürece başarılıyız. Ben bu sene çok daha mutluyum, umutluyum. İyi bir yoldayız. Kazanan Anamur olacak. İlçe gıda ve tarım fuarı´nda hep beraberiz. Hatalar, eksikler olabilir, bunları hep birlikte kapatacağız. Birlikte tek bilek olacağız.” dedi. Muhtarlara, “Çevrenizde, köyünüzde ne kadar insan varsa getirin.” diyen Türe, Anamur Gıda ve Tarım Fuarı başta olmak üzere her etkinlikte birlik ve beraber olmamız gerektiğine dikkat çekti.

ANTSO Başkanı Ferudun Torunoğlu da “ Muhtarlarımızdan ricamız çiftçileri bu fuara yönlendirmeleri.” diyerek fuara katılımın önemine değinildi.

İş şimdi bizlere Anamurlura ,çiftçilere ,esnaflara  7\'den 70\'e hepimize düşüyor , fuarımıza sahip çıkalım.Fuarımıza katılalım bu dev organizasyona destek verelim ki yıllarca bu büyük organizasyon Anamurumuz\'da sürsün.

Nice Tarım ve Gıda Fuarı\'nda görüşmek üzere....












loading...
var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();







(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); });





Loading... (function(){ var D=new Date(),d=document,b=\'body\',ce=\'createElement\',ac=\'appendChild\',st=\'style\',ds=\'display\',n=\'none\',gi=\'getElementById\'; var i=d[ce](\'iframe\');i[st][ds]=n;d[gi](\"M230348ScriptRootC123131\")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(\"\");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](\"M230348ScriptRootC123131\");}var dv=iw[ce](\'div\');dv.id=\"MG_ID\";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=123131;c[ac](dv); var s=iw[ce](\'script\');s.async=\'async\';s.defer=\'defer\';s.charset=\'utf-8\';s.src=\"//jsc.mgid.com/a/n/anamurmanset.com.123131.js?t=\"+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();








(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});




(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = \"//s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-16370\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content_2\", id: 16370, tid: 24640 }); });






İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER