© Anamur Manşet 2012- 2024

Hasan Baki Attığı Twetler İle İlğili Açıklama Yaptı

Hasan Baki Attığı Twetler İle İlğili Açıklama Yaptı


Özcan Günger ; AK Parti Anamur Gençlik Kolları Başkanı Hasan Baki, attığı olay yaratan twetle tüm tepkileri üzerine çekmişti, Anamur ilçe teşkilatı tarafından görevinden istiffa ettirilmiş vede Türkiye gündemine oturmuştu.Hasan Baki gündemdeki olayla ilgili ilk defa açıklama yaptı.

Baki, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

‘Ben Hasan Baki, Kadimden ben Anamur’da yaşayan bir Yörük çocuğuyum. 2013’den 2017 Şubat’a kadar Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yaptım.
Asla bir aklanma talebi olarak anlaşılmaması dileği ile ifade etmek isterim ki;
2015-2016 Temmuz’da Gazi Mustafa Kemal aleyhine tarafımdan atılan ve siyasi maksatlar ile bu süreçte gündeme getirilen tweetler aile geleneğime ve bütün çevreme saygısızlıktır.
Tweetler aleminde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yazılanlara tahrik edilmiş olmam beni maruz göstermez.
Bir Türkmen çocuğu olarak kesinlikle hakaret ettiğimi düşünmüyor, yaptığım hatanın hesabını gerek kanun önünde ve gerekse toplum önünde vermeye hazırım.
Samimi kanaatim, hatta o tweetleri yazarken de samimi kanaatim, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve Türkiye cumhuriyeti Kurucusu olduğu yolundadır.
Ailem ve yakın çevremden itibaren incinen herkesten haklarını helal etmesini isterim.
“Bir kere tökezlediler diye, develerimizi kurban etmeyiz” prensibiyle bana, hatama rağmen sahip çıkıp destek olan, başta ailem ve herkese teşekkür eder, Türk milletime saygılarımı sunarım.’ Loading... (function(){ var D=new Date(),d=document,b=\'body\',ce=\'createElement\',ac=\'appendChild\',st=\'style\',ds=\'display\',n=\'none\',gi=\'getElementById\'; var i=d[ce](\'iframe\');i[st][ds]=n;d[gi](\"M230348ScriptRootC105303\")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(\"\");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](\"M230348ScriptRootC105303\");}var dv=iw[ce](\'div\');dv.id=\"MG_ID\";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=105303;c[ac](dv); var s=iw[ce](\'script\');s.async=\'async\';s.defer=\'defer\';s.charset=\'utf-8\';s.src=\"//jsc.mgid.com/a/n/anamurmanset.com.105303.js?t=\"+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})(); (function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); }); (function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973}); (function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14305\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content\", id: 14305, tid: 18780 }); }); loading... var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER