© Anamur Manşet 2012- 2024

Güngör’den, CHP’ye veda ziyareti

Güngör’den, CHP’ye veda ziyareti


Özcan GÜNGER / Haber Merkezi ; Güngör’den, CHP’ye veda ziyareti

Anamur Emniyet Müdürü Mehmet Güngör, Bozyazı ilçesine atanması nedeniyle Siviltoplum Kuruluşlarına, Kamu Kurumlarının amirlerine ve siyasi partilere veda ziyaretinde bulundu.

CHP Anamur İlçe Örgütüne de veda ziyaretinde bulunan Emniyet Müdürü Mehmet Güngör, İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Anamur’da güvenlik başta olmak üzere, halkın huzuru bozacak olayların önüne geçmek, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için görev yeri neresi olursa olsun, tüm güçleri ile çalışacağını belirten, Güngör;” Devlette devamlılık esastır. Göreve başlarken ettiğimiz yemine bağlı kalarak vatanımızın neresinde olursa olsun görevimi layıkıyla yapacağım” dedi.

CHP İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır da, görev süresi dolmadan Bozyazı ilçesine ataması yapılmasını doğru bulmadığını belirterek, yeni görev yerinde başarı dileklerini iletti.

Emniyet Müdürü Mehmet Güngör, 24.09.2019 Bozyazı ilçesinde göreve başladı.



(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER