© Anamur Manşet 2012- 2024

Fehat Oğul, TKP’den Mersin Milletvekili Aday Adayı

Ferhat OGUL,Türkiye Komünist Partisi’nden (TKP) 28.Dönem Mersin Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Özcan GÜNGER - Anamur Manşet ; Türkiye Kominist Partisi (TKP) Mersin Milletvekili A.Adaylığına başvurdu.

Ferhat OĞUL,Türkiye Komünist Partisi’nden (TKP) 28.Dönem Mersin Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.Milletvekili A.Adaylığını açıklayan Oğul TKP'nin TKP seçim tavrının Cumhurbaşkanlığı seçimi için Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu'na oy verilmesi olduğunu söyledi.

Ayrıyeten Oğul ; ''Bu oyun, Millet İttifakı'na destek veya beklenti olarak değil, tamamen Erdoğan'a karşı verildiğini ve geniş halk kesimlerinin Erdoğan'ın gitmesine odaklanmış duygusunu paylaştıklarını göstermek için verildiğini belirtti.TKP, milletvekilliği seçimlerinde ise kendi ad ve adaylarıyla birlikte Sosyalist Güç Birliği ittifakıyla birlikte yarışacaktır.'' Dedi.

FERHAT OĞUL KİMDİR ?

01.01.1967 yılında Anamur’da doğdu. İlkokulu, Denizciler İlkokulu, ortaokulu Bozyazı Ortaokulunda okudu.Liseye devam edemeyerek erken yaşta iş hayatına atıldı. Çeşitli şirketlerde işçi ve usta başı görevlerinde bulundu. 1992-1999 yılları arasında yurtdışında yaşadım. 2000 yılından günümüze Anamurda Alçı Boya ve Dekorasyon üzerine esnaflık yaptı. Evli ve bir kız evlat sahibi , Emekli 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER