© Anamur Manşet 2012- 2024

Esnaf Odasından Özcan Kırtasiye\'ye Plaket

Esnaf Odasından Özcan Kırtasiye\'ye Plaket


Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Özcan Kırtasiye\'ye plaket verildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çetin, Özcan Kırtasiye işyeri sahibi Özcan Günger\'e plaket verildi.Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çetin Özcan Günger\'i işyerinde ziyaret ederek plaketi takdim ederek \'\' Özcan Kırtasiye sahibi genç arkadaşımız Özcan Günger\'in yapmış olduğu iyilik ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.Odamız tarafından bir plaket düzenleyerek takdim etmeyi uygun bulduk \'\' dedi.

Özcan Kırtasiye işyeri sahibi Özcan Günger ise 24 .yıla girdiğimiz esnaflık hayatımızda müşteri memnuniyetini çok önemsedik vede Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir. sözünü benimsedik\'\' diyerek ,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çetin\'e plaket için teşekkür etti.









(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER