© Anamur Manşet 2012- 2024

Esnaf Odası Başkanı Çetin\'den Kurban Bayramı Mesajı

Esnaf Odası Başkanı Çetin\'den Kurban Bayramı Mesajı


Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çetin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Anamur halkının Kurban Bayramı’nı kutladı.


Anamur halkının huzurlu ve mutlu bir Kurban Bayramı geçirmesini temenni eden Çetin mesajında şu ifadeler yer verdi;

“ Bayramlar dini ve toplumsal değerlerin yoğun olarak hissedildiği sevginin, muhabbetin, birlik ve beraberliğin, başarışın, huzurun, yardımlaşmanın, kaynaşmanın en yoğun yaşandığı özel günlerdir. Kırgınlıklar ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, sosyal sorumluluk ve dayanışma bilincinin en üst seviyede yaşandığı yardımlaşma ve merhamet duygularının yoğunlaştığı bir Kurban Bayramı’na, ulaşmanın sevinci içerisindeyiz.

Kurban Bayramı\'nın başta ülkemiz olmak üzere bütün dünyada barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimizin ve Anamur halkının , Kurban Bayramını kutlayarak sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlar geçirmesini dilerim”
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER