Emine Keser Apartmanı Sakinleri İftar Sofrasında Buluştu
ANAMURÖzcan GÜNGER/ Anamur Manşet : Emine Keser Apartmanı Sakinleri İftar Sofrasında Buluştu
Anamur Akarca Mahallesi 313 sokan No : 8' de bulunan Emine Keser Apartmanı sakinleri, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak ve komşuluk ilişkilerini güçlendirmek amacıyla düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Apartman sakini Nurhan & Hakan Sel Çift’in öncülüğünde organize edilen iftar programı, sıcak bir ortamda gerçekleşti.
İftar programına apartman sakinlerinin yanı sıra çevrede yaşayan bazı misafirler de katıldı. Birlik ve beraberliğin vurgulandığı bu özel akşamda, oruçlarını açan katılımcılar, Ramazan ayının manevi huzurunu hep birlikte yaşadı. Sofrada bol çeşit iftarlıklar yer alırken, apartman sakinleri geleneksel Ramazan sofralarının birlikteliğini yaşamanın mutluluğunu paylaştı.
"Bu Tür Buluşmalar, Komşuluk Bağlarını Güçlendiriyor"
İftar yemeğini organize eden Hakan Sel, yaptığı konuşmada Ramazan ayının sadece oruç tutmak değil, aynı zamanda paylaşmak, dayanışmak ve kardeşliği pekiştirmek anlamına geldiğini vurguladı. "Bu programı apartman olarak, dini değerlerimizi yaşamak ve komşuluk ilişkilerimizi daha da kuvvetlendirmek amacıyla düzenledik" diyen Sel, bundan sonraki yıllarda da benzer etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.
Apartman sakinleri de iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür organizasyonların geleneksel hale getirilmesini istediklerini belirtti. Program, yapılan sohbetler ve dualarla sona erdi.
Bu anlamlı buluşma, Ramazan ayının manevi atmosferinde komşuluk ilişkilerinin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdi.
İlginizi Çekebilir