© Anamur Manşet 2012- 2024

Emek ve Demokrasi Platformundan 1 Mayıs\'a Çağrı

Emek ve Demokrasi Platformundan 1 Mayıs\'a Çağrı



EMEK VE DEMOKRASİ PLATFORMUNDAN 1 MAYIS\'A ÇAĞRI


Tüm emekçileri, emekten yana olanları 1 Mayıs İşçi Bayramı\'nı kutlamak için meydanlara çağırıyoruz. 1 Mayısta emeğin kazanılmış haklarına yönelik saldırılara ortak irade ile karşı çıkmalıyız. Yoksulluğa,kuralsız güvencesiz çalışma biçimlerine, sendikal hak ihlallerine,düşünce ve ifade özgürlüğüne yönelik girişimlere, doğal çevrenin yok edilmemesi için özgür, demokratik bir ülke için 1 Mayısta Anamur Cumhuriyet Meydanında olacağız.

Ücretli köleliğe karşı, taşeronlaşmaya karşı, eğitimin, sağlığın ticarileşmemesi için, sömürüye, baskıya karşı durmak için, bedel ödeyerek elde ettiğimiz bu günler için, elimizden alınan tüm haklarımız için, sınıfsal mücadeleyi yükseltmek için, insanca yaşayacağımız, insanca çalışabileceğimiz bir dünya için, 1 Mayıs Dünya işçilerinin emekçilerinin mücadele gününde halkımızı Anamur Cumhuriyet Meydanı\'na davet ediyoruz.

Sizler de emekçiyiz diyorsanız, emekten yanayız diyorsanız, alın terimize, emeğimize, kendimize olan saygımız gereği 1 Mayıslarda meydanlarda olmalıyız.

Onun için 1 Mayıs günü saat 15. 30 da Otogar meydanında bir araya gelip saat 16. 00 da Cumhuriyet Meydanı\'na yürüyüşle başlayan 1 Mayıs kutlamasında sizde olmalısınız diyoruz.



KATILIMCI KİTLE ÖRGÜTLERİ 
EĞİTİM SEN, SES, BES, ADD, MERÇED ANAMUR TEMSİLCİLİĞİ, TÜM EMEKLİ SEN, ANAMUR HAYVANLARI KORUMA DERNEĞİ, AKİNE KÖYLÜLERİ DERNEĞİ, CHP, ÖDP, CHP GENÇLİK KOLLARI  var googletag = googletag || {}; googletag.cmd = googletag.cmd || []; var rid=\"mxd-\"+parseInt(Math.random()*9e5); document.getElementById(\'ad\').id= rid; googletag.cmd.push(function() { googletag.pubads().display(\'/36854237/web_anamurmanset.com_similars_native_1\', [\'fluid\'], rid); }); var rid2=\"mxd-\"+parseInt(Math.random()*9e5); document.getElementById(\'ad2\').id= rid2; googletag.cmd.push(function() { googletag.pubads().display(\'/36854237/web_anamurmanset.com_similars_native_2\', [\'fluid\'], rid2); }); (function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'}); loading... (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : \"632512\", domain : \"n.ads1-adnow.com\" });

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER