© Anamur Manşet 2012- 2024

Deniz En ucuz Su Bizim Dönemimizde Olacak

Deniz En ucuz Su Bizim Dönemimizde Olacak


Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz\'den çok önemli su fiyatlarının indirimi ile açıklamada bulundu.


Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Zirraat Mühendisi Durmuş Deniz Esentepe Mahallesi akşam toplantısında su fiyatlarının yüksekliği konusuna değinerek, su fiyatlarının kendi dönümlerinde ucuzlatılarak, vatandaşın en ucuz su içmelerini sağlayacağına değildi.


DENİZ ; \'\' EN UCUZ SU BİZİM DÖNEMİMİZDE OLACAK \'\'


Anamur Belediye Başkan Adayı Zirraat Mühendisi Durmuş Deniz\'in açıklaması aynen şöyle;


\'\'Mersin\'deki toplantıda Büyükşehir Adayımız Vahap Seçer ile değerlendirdik.Göreve geldiğimiz andan itibaren,su fiyatlarında kayde değer indirim yapacağız.Bunun müjdesini burdan sizlere vermek istiyorum\'\' dedi.


Ayrıyeten Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin\'de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlunun katılımlarıyla gerçekleştirdiği Proje açıklama toplantısında en ucu suyunun kendi dönemlerinde olacağını söylemişti.


SEÇER \'\'TÜM ZAMANLARIN EN UCUZ SUYU BENİM DÖNEMİMDE OLACAK\'\'


Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer açıklaması şöyle;


“Mersin sıcak memleket. Yaz aylarında insanlar her gün duş almak zorunda. Haliyle su faturaları kabarıyor. 13 ilçede de insanlar su faturalarından şikayetçi. Vatandaş diyor ki, 50 liralık su harcıyorum, 40 lira da vergi ekleniyor, 90 lira ödüyorum. Vergi kısmını milletvekillerimize havale ediyorum. Onlar yasa önerileri versinler. Ben şunu söylüyorum: Benim başkanlığım dönemimde Mersin, tüm zamanların en ucuz suyunu içip kullanacak. Diyorlar ki kaynağı nereden bulacaksın? Mersin’de para var. Ama bir sorun var: Kasanın altında fare var. O fareyi kasadan uzaklaştıracağız, kaymağı yaratacağız.”





























İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER