© Anamur Manşet 2012- 2024

Deniz; Büyük Anamur Sevdamızı, Biz Hep Birlikte Başarırız

Deniz; Büyük Anamur Sevdamızı, Biz Hep Birlikte Başarırız


Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; CHP Anamur İlçe Örgütünde, 8 Kasım\'da başlayan mahalle delegeleri seçimleri 1 Aralık’da tamamlandı.

CHP Anamur İlçe Örgütünce 56 Mahallede yapılan delege seçimleriyin tamamlanmasının ardından İş adamı ve siyasetçi Durmuş Deniz Anamur’umuza ve Mersin’imize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum diyerek bir açıklama yaptı.

Durmuş Deniz\'in açıklaması şöyle;

\'\'Birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin daima ön planda olduğu Anamur’umuzda partimiz delege seçimlerini ikamet etmekten her zaman mutluluk duyduğum Sağlık Mahallesi delege seçimleriyle tamamlamış bulunuyoruz. Büyük bir heyecanla geçen bu seçim sürecinin öncelikle ilçe örgütümüze, Anamur’umuza ve Mersin’imize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu süreçte seçim sonuçları sonucu listelere girme başarısına ulaşan yol arkadaşlarımıza gönülden başarılar diliyorum. “Anamur sevdamız gerçek!” Sloganıyla çıktığımız yolculuğumuzda daima yanımızda olan tüm gönüldaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki partimizin birlik ve beraberliği için yeni seçilen bu güçlü delege kadrosu; aynı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğu ilk günden bugüne hizmette sınır tanımayarak mücadele eden, gerçekleştirdiği hizmetlerle tüm Türkiye’nin takdirini toplayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Vahap Seçer ve ekibi gibi Anamur’umuzda da hizmet yarışı için duraksamadan yerel iktidara ulaşmak adına şimdiden çalışmalara başlayacaktır! Yeni seçilen bu güçlü delege ekibinin yerel iktidara koşmak adına şimdiden mücadele edeceğine ve bu mücadeleyi zafere ulaştıracağına inancım tamdır. Bilinmesini isterim ki bir devrim, sorumsuz sloganlar haykırarak değil, gerçek bir devrimci çalışması gerçekleştirerek yapılır. Büyük Anamur sevdamız için biz hep birlikte başarırız!


Selam ve saygılarımla..\'\'

Durmuş Deniz
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER