© Anamur Manşet 2012- 2024

Dağ bisikletçisi Olan Matt Jones Yine Sahnede

Dağ bisikletçisi Olan Matt Jones Yine Sahnede



Dağ bisikletçisi Olan Matt Jones Yine Sahnede


Dağ bisikleti alanının en önde gelen isimlerinden olan Matt Jones yine sınırları zorlayan yeni bir paylaşımla gündeme geldi. 1xbet mobil giriş imkanlarının aralıksız ve kesintisiz şekilde sunulması da tüm kullanıcıları cezbediyor.


Kendine Özel Parkur


İngiltere Milton Keynes\'de kendisine ait bahçede kendine özel bir parkur kuran Matt Jones, bu özel parkurda bir anlamda tüm sınırları zorladı. Bu parkur anlarına ilişkin görüntüleri ise profesyonel bisikletçi Jones, kendi sosyal hesabından takipçileri ile paylaştı. 1xbet ile ilgili merak edilenlerde gündemde ki yerini koruyor.


Dönüm Noktası Red Bull Phenom


İlk olarak 2013 yılında, genç ve yeni yetenekleri keşfetmek amacı ile düzenlenen Red Bull Phenom yarışına başvurarak katılan Matt Jones, dağ bisikletçisi olarak unutulmaz bir performans sergilemişti. Yine onebahis konusunda gelişmelerde izleniyor.


Sürekli Bir Gelişim


Ancak Matt Jones, daha sonraki yıllarda da her geçen gün yeteneklerini geliştirerek profesyonel bir dağ bisikletçisi olarak performansını sürekli yükseltti. En son olarak Matt Jones, İngiltere\'nin güzel yerleşim noktalarından biri olan Milton Keynes\'de kendi bahçesine kurduğu parkurdaki performansı ile nefesleri kesti.


Kendisine ait evin arka bahçesinde kazma kürek kullanarak kendine ait özel bir parkur oluşturan Matt Jones, daha sonra dağ bisikleti ile insan aklının sınırlarını zorlayan çok özel bir performansa imza atarak, takipçilerini adeta büyüledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER