© Anamur Manşet 2012- 2024

CHP Milletvekili A.Adayı Saydam Anamur Manşet Haber Sitemizi Ziyaret Etti

CHP Milletvekili A.Adayı Mehmet Saydam Anamur Manşet Haber Sitemize Ziyaret Etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A. Adayı Mehmet SAYDAM, Anamur'da çeşitli temaslarda bulundu.

CHP Milletvekili A.Adayı Mehmet SAYDAM ziyaretleri kapsamında ilk olarak partililerle bir araya geldi. CHP Anamur ilçe başkanlığında partililerle görüşen Saydam, burada çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Projeleri hakkında bilgiler veren Saydam, partililerden destek beklediğini söyledi.

İlçede faaliyet gösteren yerel basın mensuplarını ziyaret kapsamında Saydam, Anamur Manşet Haber Sitemizin imtiyaz sahibi ve yayın yönetmeni Özcan GÜNGER'i işyerinde ziyaret etti.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A. Adayılığı çalışmalarını anlatan Saydam ,Günger ile fikir alış verişinde bulundu.

Anamur Manşet Haber Sitesi imtiyaz sahibi ve yayın yönetmeni Özcan GÜNGER ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A. Adayılığında Mehmet Saydam'a başarılar diledi.

 

MEHMET SAYDAM KİMDİR ?

1967 Mut ilçesinde doğdu. Üniversite öğrenimimi 1985 yılında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı, Halen inşaat sektöründe iş hayatını sürdürüyor. 2010-2015 yılları arasında, kongrede seçilerek iki dönem CHP Mut İlçe Başkanlığı en son CHP Mersin İl Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.Evli ve 3 çocuk babası.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER