© Anamur Manşet 2012- 2024

CHP Meclis Üyesi Mutlu\'dan 10 Kasım Mesajı

CHP Meclis Üyesi Mutlu\'dan 10 Kasım Mesajı




Anamur Belediyesi CHP Meclis Üyesi Avukat Tekin Mutlu\'dan 10 Kasım Mesajı

Tekin Mutlu Mesajında şöyle dedi;

\'\'Kurtuluş Savaşı’nın önderi, özgürlük ve bağımsızlığın simgesi, ebedi başkomutan, eşsiz devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde büyük bir özlem, şükran ve minnetle anıyorum.


Atatürk’ün bıraktığı mirası korumak ve Atatürk’ü anmayı sadece 10 Kasım ile sınırlandırmamak gerektiğini vurgulayan Kesmez, “Atatürk yalnızca Türk Milleti’ne değil tüm dünyaya ve insanlığa malolmuş büyük bir liderdir, önderdir. Kendi döneminin devlet liderleri bile bu büyük kişiliğin karşısında hayranlıklarını gizleyememişlerdir. Bugün Millet olarak vazifemiz “Tarihi yaşadığımız gibi yazdık, fakat geleceği cumhuriyete inananlara, onu koruyanlara ve yaşatacaklara emanet etmek lazımdır.” sözlerinde olduğu gibi Atatürk’ü anlayan, düşüncelerindeki derinliği kavrayan, aklın ve bilimin yol göstericiliğinde yaşamını biçimlendiren kuşaklar yetiştirerek, ihtiyaç duyacakları özgüven ve inanca sahip olmalarını sağlamaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikalinin 82. Yıldönümünde Aziz Atatürk ve silah arkadaşlarıyla vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.\'\' Dedi. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER