© Anamur Manşet 2012- 2024

CHP Meclis Üyesi Cenk ATEŞ\'den Yeni Yıl Mesajı

CHP Meclis Üyesi Cenk ATEŞ\'den Yeni Yıl Mesajı

Yoksay
CHP Anamur Belediye Meclis Üyesi Cenk ATEŞ yayımladığı yeni yıl mesajında, bu yılın demokrasi, hukuk, ekonomi, eğitim, iç güvenlik ve dış politika alanında yaşanan zorluklarla tamamlandığını belirtti.


CHP Anamur Belediye Belediye Meclis Üyesi Cenk ATEŞ, mesajında şunları kaydetti: \"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Anadolu\'nun yaşadığı en umutsuz dönemde yaptığı \'Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararlığı kurtaracaktır.\' çağrısının yol göstericiliğinde yürüyeceğiz. Demokrasi, hukuk, özgürlük ve eşitlik mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Türkiye\'yi birinci sınıf demokrasiyle hep birlikte taçlandıracağız. 2018 yılını, ülkemiz ve bölgemiz için gülümseyerek hatırlanacak bir yıl kılacağız.


Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2017 yılında başta şehitlerimiz olmak üzere kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, 2018 yılının ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.Yeni Yılınız Kutlu Olsun\" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER