© Anamur Manşet 2012- 2024

CHP ilçe Başkanı Yeşilçayır’dan, Zafer Bayramı mesajı

CHP ilçe Başkanı Yeşilçayır’dan, Zafer Bayramı mesajı


CHP Anamur İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır,30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yaınladı.

CHP İlçe Başkanı Yeşilçayır mesajında şu ifadelere yer verdi.

“ Yokluk içerisinde yıllarca yoksul bırakılmış, cehalete teslim edilmiş bir milleti, özündeki bağımsızlık duygusunu büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman Türk ordusu sayesinde canlandırarak dönemin emperyalist güçlerinin maşalığını yapan Yunan ordusunu 30 Ağustos 1922 tarihinde Büyük Taarruz sonucu büyük bir yenilgiye uğratmıştı.

Bugün aynı senaryolar ne yazık ki Ortadoğu coğrafyasında sergilenmekte.. Bizler Cumhuriyet Halk Partililer olarak bu kirli savaşın her zaman karşısında olacağız. Kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Yurtta barış, dünyada barış” ilkesinin yaşaması için elimizden gelen gayreti gösterecektir. Eşsiz mücadelelere sahne olmuş, ulusumuzun yokluk içinde, nice fedakarlıklarla verdiği bağımsızlık mücadelesini zaferle ve Cumhuriyetle taçlandırdığı tarihimizin altın sayfalarından 30 Ağustos 1922’in haklı onurunu, gururunu ve sevincini hep birlikte yüreğimizde hissediyoruz. Bu yolda Şanlı Zaferimiz ve Büyük Atatürk’ün çizdiği yol rehberimiz olmaya devam edecektir.

Bu dileklerle, bütün milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının, Kurtuluşumuzun dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta büyük zaferin ve yurdumuzun ebedi Baş Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygıyla anıyorum.” dedi.
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER