© Anamur Manşet 2012- 2024

CHP İlçe Başkanı Çakırcı'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanı Arif Çakırcı Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan çakırcı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Cumhuriyet bize ulus olma, dünya milletlerinin onurlu bir üyesi olma bilincini kazandıran en özel değerimiz, zenginliğimizdir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Kurtuluş Savaşı tarihe altın harflerle yazılırken, yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşın inanç ve kararlılık örneği olarak kazanılan bu zafer, milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyet’in de yolunu açmıştır.

İşte bu cumhuriyet bugün 100 yılı devirerek ikinci yüzyılına adım atmış, yapılan fedakarlıkların, akıtılan gözyaşlarının, dökülen kanların boşa gitmediğini göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti’ni ikinci yüzyılına taşıyan işte köklerindeki bu değerlerdir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılına girerken Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak, Atatürk ilke ve inkılaplarını koruyup, kollamak iç ve dış tehditlere karşı duyarlılığı sağlamakla oluşacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu edebi  Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bağımsız bir devlet için bir an olsun tereddüt etmeden hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER