© Anamur Manşet 2012- 2024

CHP Anamur Örgütü Çaltıbükü Mahallesinde, Bölgenin Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

CHP Anamur Örgütü Çaltıbükü Mahallesinde, Bölgenin Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi




CHP Anamur İlçe Örgütü Çaltıbükü Mahallesinde, Bölgenin muhtarlarıyla bir araya geldi.

CHP Anamur İlçe Örgütü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.İlçe Başkanı Durmuş Deniz ve ekibi halk ile iç içe olmaya devam ediyor.CHP Anamur İlçe Örgütü dün ilçeyi ziyarette bulunan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile birlikte Çaltıbükü mahallesini ziyareti miting havasında oldu.

CHP Parti Meclisi Üyesi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Ankay, Anamur CHP İlçe Başkanı Durmuş Deniz, İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililerle birlikte Çaltıbükü Mahallesinde, Bölgenin Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek Mahallelerin sorunları, halkın hizmet ihtiyaçları, talepleri ve beklentileri üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Toplantıya Çaltıbükü Mahalle Muhtarı Nazım Saydam, Akine Mahalle Muhtarı Süleyman Duman, Boğuntu Mahalle Muhtarı Mehmet Oktar, Güneybahşiş Mahalle Muhtarı Çelebi Dahın, Kılıç Mahalle Muhtarı Osman Gültekin, Sarıağaç Mahalle Muhtarı Hüseyin Özülkün, Sugozü Mahalle Muhtarı Kasım İbrahim Cedit ve Çaltıbükü Mahalle Sakinlerinden katıldı.

CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz şöyle dedi;
CHP Parti Meclisi Üyesi Mersin Milletvekilimiz Sn. Ali Mahir Başarır bu gün Anamur CHP İlçe Başkanımız Sn. Durmuş Deniz, Yönetimi, Bld. Mec. Üyeleri ve Partililerle birlikte ÇALTIBÜKÜ Mahallesinde, Bolgenin Mahalle Muhtarları ile biraraya gelerek Mahallelerin sorunları, Halkın beklentileri üzerine Siyasi çalışmalarda bulundu.


Mersin B.Ş.Belediyesinin bölgemize yaptığı yol ve diger çalışmaları anlatıldı.
Toplantıya Çaltıbükü Mah. Muhtarı Sn. Nazım Saydam, Akine Mah. Muh. Sn. Süleyman Duman, Boğuntu Mah. Muh. Sn. Mehmet Oktar, Güneybahşiş Mah. Muh. Sn. Çelebi Dahın, Kılıç Mah. Muh. Sn. Osman Gültekin, Sarıağaç Mah. Muh. Sn. Hüseyin Özülkün, Sugozü Mah. Muh. Sn. Kasım İbrahim Cedit ve Çaltıbükü Mahalle Sakinleri katılmışlardır. Muhtarlarımız Büyük Şehir Belediyemizin çalışmalarından duydukları memnuniyeti aktarıp teşekkür ettiler.







(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER